Onze diensten >> Speciaalbouw >> MONO-CLEAN kistenwasser

MONO-CLEAN kistenwasser

Kisten spoelen op ieder gewenst moment


U als kistengebruiker bent ongetwijfeld, minimaal eenmaal per jaar al uw kisten aan het spoelen. U kunt handmatig uw kisten spoelen of u kunt u kisten spoelen met een seriematige kistenwasser. Maar vanaf nu is er geen keuze meer in hoe u uw kisten gaat spoelen. Met het geheel nieuwe concept van het “tussendoor spoelen” heeft Veenma Mechanisatie de geheel nieuwe MONO-CLEAN aardappel-kistenwasser ontwikkeld! Op ieder moment, of het nu zomer, herfst of winter is u kunt uw kisten spoelen! De Monoclean maakt het mogelijk om binnen in uw schuur of bewaarloods de vuile kisten te wassen. MONO-CLEAN aardappel-kistenwasser heeft een gering waterverbruik. Iedere kist is met schoon (heet)leidingwater te reinigen. Het unieke aan deze kistenwasser is dat de kisten niet alleen optisch schoon zijn, zoals kistenwassers met gerecycled water doen, maar ook echt schoon zijn en vrij van ieder mogelijke besmetting welke eventueel gerecycled water teweeg kan brengen! Tevens is het mogelijk om deze kistenwasser tijdens de wascyclus of geheel apart, te gebruiken om uw kisten te ontsmetten. Het is een gesloten machine, daardoor is er een geringe kans op uitstoot van chemicaliën. Met de MONO-CLEAN Kistenwasser van Veenma bent u verzekerd van een multifunctionele kistenwasser waarmee u al uw (aardappel)bewaarkisten kunt wassen. De MONO-CLEAN aardappel-kistenwasser is een lage investering die u bedrijf meer flexibiliteit en hygiëne geeft.

Bespaar nu veel geld met de MIA-VAMIL regeling!

Vanaf 1 januari 2018 is de MIA/VAMIL-regeling van toepassing op de MonoClean kistenwasser. Hierbij mag 36% van het investeringsbe-drag, bovenop de gebruikelijke afschrijving, van uw winst afgetrokken worden (=MIA). Daarnaast mag ook nog 75% van het investeringsbedrag op een willekeurig moment worden afgeschreven (=Vamil).

Wilt u ook gebruik maken van deze regeling? Veenma kan dit voor u verzorgen. Het gehele traject van aanvraag wordt voor u geregeld!

Wet- en regelgeving
MIA-VAMIL regeling
Monoclean 130x192

 

   

"Kisten wassen is nu een tussendoorklus"
-Gerard Sijtsma-

 

Videos van MONO-Clean Kistenwasser:Specificaties van MONO-Clean Kistenwasser:

Bekijk de documentatie over MONO Clean kistenwasser

  Folder van de mono-clean kisten wasser
  Folder Mono-Clean Cratewasher
  Dossier de laveuse de caisses Mono-Clean
  Flugblatt Mono-Clean Kartoffel-Kiste Wäscher
  Folder Mono-clean ziemniak skrzynia
 Bekijk hier het artikel in 'de Boerderij' over de mono-clean kisten wasser

Website door: Winkt Internet & Vormgeving