Onze diensten >> Speciaalbouw >> Pootmachine

Veenma Aardappel Presicie Pootmachine

Deze tweeriige aardappel precisie pootmachine is speciaal ontwikkeld voor het tweerijig poten van aardappelstammen. Het unieke aan het concept van deze pootmachine is, dat de pootmachine exact zij aan zij en tweerijig poot in de rug. Deze machine is ontwikkeld zodat er tijdens de tweerijige teelt geen vermenging op de rooimachine ontstaat.

Bij de ontwikkeling van deze pootmachine is er rekening gehouden met de ergonomie voor uw medewerkers, transport gemak van uw vol en leeg fust, ruime werkruimte. De pootmachine heeft de beschikking over opklapbare lepels. De opklapbare lepels kunnen worden gebruikt voor het transporteren van de volle pallets. Deze ruimte is gecreëerd naast de tractor om een optimale gewichtsverdeling te verkrijgen.Tijdens transport over de weg kunnen deze worden ingeklapt. De pootmachine is ook voorzien van opklapbare werkbordessen. Eenmaal naar beneden wordt een ruim werkgebied verkregen.

De instorttrechter voor los gestort product uit uw aardappelbakjes (fust) is te demonteren, zodat de mogelijkheid wordt gecreëerd om het volle fust langs de medewerker te transporteren. Zo kunnen de medewerkers het product makkelijk uit de bakjes te pakken. Het transport wordt mogelijk gemaakt door een hydraulisch aangedreven transportband, deze is door de medewerker op de machine te bedienen d.m.v. een voetpedaal.

De machine is voorzien van een terugbreng systeem van het lege fust. Hiermee bespaart u op de arbeidskosten. Door middel van een wisselsysteem van tandwielen kan de pootafstand worden aangepast. De tandwielen en ketting zijn voorzien van goede afschermkap.

Tweemaal paralellogram voor een goede bodemvolging en goed pootresultaat.

   

""Voor een oplossing op maat, zijn wij uw partner"

- Gerard Sijtsma -

 
Specificaties van Veenma Aardappel Presicie Pootmachine

-

Bekijk de documentatie over Veenma Aardappel Presicie Pootmachine

 Bekijk hier de folder van de Veenma Aardappel Presicie Pootmachine

Website door: Winkt Internet & Vormgeving