Onze diensten >> Speciaalbouw >> Turn - Over / Triple K

Turn-over / Triple K

Kistlegen, kistendraaien en kistenwassen, gecombineerd in 1 enkele machine de, Turn - Over / Triple K 

De Turn - Over / Triple K is een multifunctionele machine voor op uw akkerbouwbedrijf, de combinatie van een drietal functies in één machine! 

Kistendraaier
voor gebruik om 1300kg kisten met pootgoed of ander uitgangsmateriaal tijdens de bewaarperiode te draaien en om zodoende een losser en luchtiger product in de kist te krijgen. Tevens bevorderd het draaien meer spruitvorming, door afbreken bestaande spruit, die in het navolgende seizoen opbrengst verhogend kan gaan werken. Ook kan de kistendraaier gebruikt worden om modder en zandresten te verwijderen.

Kistenkantelaar
welke tijdens de sorteerperiode dienst kan doen om uw product uit de bewaarkist te kantelen in de bunker of stortbak. Door gebruik te maken van de zogenaamde verhogingspoten, kan de Turn-Over gemakkelijk op de goede hoogte worden gezet om hiermee de mogelijkheid te creëren om uw kisten te legen in uw stortbak en/of bunker.

Kistenwasser
om al uw 1300 kg bewaarkisten te reinigen. Met de bijgeleverde roterende spuitkopframe en de externe aansluiting voor uw eigen hogedrukreiniger, kan de Turn-Over uw lege kisten inwendig reinigen met schoon warm- of koudwater. Een robuuste bouw en compleet geleverd inclusief afstandsbediening met een tweetal handsets.

  Triple K Turn Over Aardappelkisten wasser  

"Het product ligt losser in de kist. Hiermee krijg je minder kans op lange spruitvorming in het hart van de kist. De kleine kiemen worden afgebroken, dus uw product geeft meer 'ogen' als resultaat.

- de Aardappel Experts -

 

Specificaties van Triple K Turn-over kistendraaier:


Stroomvoorziening:
Machine standaard voorzien van: Machine instellingen:
 

Bekijk de documentatie over Triple K Turn-Over

 Bekijk hier de folder van de Triple K Turn-Over Kistendraaier

Website door: Winkt Internet & Vormgeving