Onze diensten >> Winkel en Magazijn

winkel en magazijn

Welkom in onze winkel en onderdelenmagazijn. Van hieruit kunnen wij u voorzien van veel technische onderdelen voor uw tractor en of machine. De regelmatig gebruikte onderdelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar zoals  onder andere; tractor -, hooibouw-,ploeg-, kuilvoer- en diverse andere landbouwmachineonderdelen. Tevens zijn uit voorraad leverbaar; lagers, bouten ,ketting en kettingwielen, diverse transportwielen en veel meer universeel technische delen voor de professional en handige techneut of doe het zelfer.

Natuurlijk kunnen ook wij niet alle te gebruiken delen uit voorraad leveren, maar dankzij het adequate handelen van onze baliemedewerkers, kunnen wij vaak de meeste bestelde onderdelen de volgende dag aan u uitleveren. Dit is natuurlijk mogelijk door een goede samenwerking tussen ons als Veenma en onze leveranciers.

Onze winkel en magazijn is voor iedereen die maar iets met techniek heeft te maken, is het niet dat een ieder van u wel delen nodig heeft die voor ons gemakkelijk zijn te leveren. Niet is ons bijna te gek, heeft u een vraag; schroom niet en kom eens langs in Niawier of bij onze vestiging in Dokkum.

Onder het motto:” Nee hawwe ik net en JA kin ik krije” (vertaald: Nee hebben wij niet en ja kunnen wij krijgen) proberen wij altijd met raad en daad bij te staan. Is er een onderdeel welke u niet kunt vinden…. Dan bent u natuurlijk altijd bij ons welkom.

   

“Kom gerust eens langs, wij helpen u graag”
-Veenmateam-

 

Wat kunt u o.a. bij ons aantreffen”

Hier heeft u een overzicht van onze nieuwe producten.

 Track en Trace zonder gedoe

 Stuurgeleiding tegen budget-tarief

 Dickey - John vult het mobile electronics programma aan

 


Website door: Winkt Internet & Vormgeving